Туристическа агенция Света Турс - екскурзии, почивки, круизи, ваканции туристическа агенция,света турс, туристически агенции,екскурзии,почивки,ваканции,круизи,круиз,ваканция,почивка,пътешествия,екзотични дестинации,море, планина,,Carnival Cruises,Costa Cruises
 
Начало
За нас
Топ оферти
Екскурзии
Почивки и ваканции
Круизи и пътеществия
Хотели Онлайн
Хотели Онлайн
Превози, транспорт
Самолетни билети
Връзка с нас

СВЕТА ТУРС ООД

ул. Гурко No. 28
1000 София
България

тел : (+359 2) 988 42 11 call with Skype
тел : (+359 2) 987 21 41 call with Skype
факс:(+359 2) 981 61 31

е-mail:paul@svetatours.com
е-mail:office@svetatours.com

Света Турс във Фейсбук

Site in English
България Гърция Турция Европа Екзотични дестинации
САЩ, Канада, Австралия
Дестинации

ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 Класическите градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и портокаловия бряг - Коста Азаар. 5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!

Екскурзия ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 
Класическите 
градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и 
портокаловия бряг - Коста Азаар.  5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ! - 7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски/ 4 обяда/ 4 вечери
ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 
Класическите 
градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и 
портокаловия бряг - Коста Азаар.  5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!
ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 
Класическите 
градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и 
портокаловия бряг - Коста Азаар.  5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!
ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 
Класическите 
градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и 
портокаловия бряг - Коста Азаар.  5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!
ВЕЛИКДЕНСКИ И МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ В ИСПАНИЯ 2019 
Класическите 
градове - Мадрид, Толедо, Валенсия, Барселона и 
портокаловия бряг - Коста Азаар.  5 екскурзии, включени в пакетната цена. ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!
София – Валенсия – Сагунто - Пенискола – Барселона – Толедо - Мадрид – Авила – Сеговия – София

7 дни/ 6 нощувки/ 6 закуски/ 4 обяда/ 4 вечери




от 1299.00 лв.

 


    ИЗЧЕРПАНИ МЕСТА! СТОП ПРОДАЖБИ!

    5 екскурзии, включени в пакетната цена

                   

    Защо испанската област Costa Azahar - ПОРТОКАЛОВИЯТ  БРЯГ, е идеално място за вашата  МАЙСКА  ВАКАНЦИЯ? 

    · топло и приятно време с повече от 300 слънчеви дни в годината; 

     

    · плажове с фин златист пясък и прозрачно чисто море, напр. Плажът на Пенискoла е дълъг 5 км и широк 44 м; 

    · отлична инфраструктура с прекрасни хотели; 

     

    · исторически места, защото тези земи дълги години са били  между маври и християни и земя на тамплиери, оставили след себе си повече загадки,  отколкото отговори като:  един от най - знаменитите средновековни обекти в Испания, папският град - Пенискола - единственият испански град с великолепна папска крепост-замък и дворец на папа Бенедикт XIII-папа Луна, построени на скала - нос в морето на 64 м надм височина 

    · невероятно вкусната местна каталунска и интернационална кухня на богата шведска маса

     

Програма
1 ден София – Валенсия – Сагунто - Пенискола
Среща в 05.10 ч. на Терминал 1 /старият Терминал на аерогара София. Полет на WIZZ AIR в 07.10 ч. за Валенсия. Кацане на летище Манисес в 09.35 ч. Отпътуване за Сагунто /включена в пакетната цена/ и посещение на средиземноморския град с повече от 2300 години история, където се пресичат следите на всички култури – на ибери, картагенци, римляни, мюсюлмани, евреи и християни. Превземането на Сагунто от картагенците се превръща в повод за започването на Втората пуническа война между Картаген и Рим. Обсадата на Сагунто продължава 8 месеца през 219-218 година пр.н.е. като армията на Ханибал обсажда града, който по това време е съюзник на Римската република. Ще се разходим из уличките на т.нар. Худерия или еврейския квартал, който е един от най - добре запазените от Средновековието в Испания. Друга задължителна спирка и посещение е римският театър, прекрасно реставрирано съоражение с капацитет от 8000 места и с повече от 90 метра диаметър. Накрая ще се качим до внушителната крепост на Сагунто, която се простира на километър по дължината на планината и ще се насладим на впечатляващи гледки от високото. Трансфер до Коста Азаар – Портокаловия бряг и настаняване в хотел Peniscola Palace 4* в курортното селище Пенискола. Обяд. Свободно време за почивка и разходка. Вечеря. Нощувка.
2 ден Пенискола
Закуска. Разходка /включена в пакетната цена/ с водача на групата из Пенискола - eдно от най-очарователните крайбрежни градчета по цялото испанско Средиземноморие. Ще се насладите на изумително съчетание от прекрасни плажове и стар град, кацнал на стръмна скала,вдадена в морето. На 64 метра височина, на върха на скалата, загадъчният орден на Тамплиерите построява своя крепост през XII в., а век по-късно, по време на Голямата схизма в нея се установява испанският папа Бенедикт XIII, по-известен като папа Луна. В Артилерийския парк на крепостта ще имате уникалната възможност да видите на живо, а и да нахраните редки птици. Ще имате малко време също да се „изгубите“ из тесните улички на Пенискола, да си напазарувате сувенири, да опитате местната бира Badum или любимите сладки на папа Луна. Заради красотата и очарованието си Пенискола е и любимо място за снимане на филми-като започнем от класическите „Calabuch“/1956 г/ и „El Cid“/1961 г./ с участието на София Лорен, та стигнем до новите продукции-сериалите „El Chiriguito de Pepe“ и 6-тия сезон на „Game of Trones“. Забележка: входните такси се заплащат отделно и на място: Пенискола крепостта + Артилерийския парк - 5.00 евро, за възр. над 60 г. – 3.50 евро, за деца до 09 г. – безплатно, за деца от 09-16 г. – 3.50 EUR, за групи от мин. 30 туристи – 3.50 евро. Пенискола е един от най-посещаваните туристически обекти в цяла Испания! Обяд. Следобед свободно време за разходка. Вечеря. Нощувка.
3 ден Пенискола – Барселона – Пенискола
Закуска. Еднодневна екскурзия до Барселона - втория по големина град в Испания/включена в пакетната цена/. Панорамната обиколка започва от бул Диагонал, включва булевард Пасео де ла Грасиа, където се намират едни от най – емблематичните сгради Каса Батло на Гауди, Каса Лео Морера на Луис Доменек и Монтанер и Каса Аматлер на Кадафалк и минаване покрай шедьовъра на Антонио Гауди - Саграда Фамилия. Преди да достигнем хълма Монджуик, автобусът ще ни преведе през един от най - красивите площади на Каталунската столица – площад Испания. Днес освен крепостта там се издигат олимпийския пръстен със своите спортни съоръжения, дело на архитекти като Арата Исодзаки и Калатрава и внушителния силует на Националният дворец на Културата на Каталуня. От хълма Монжуик обиколката отвежда към пристанището и кралската корабостроителница и паметника на великия откривател Христофор Колумб. Свободно време за разходка в готическия квартал и по най – известната улица на Барселона – Лас Рамблас. Забележка: Предвиденият обяд в хотела, ще бъде предоставен като сух пакет. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
4 ден Пенискола – Валенсия - Пенискола
Закуска. Свободно време и възможност за еднодневна екскурзия срещу допълнително заплащане до Валенсия. Обяд. Вечеря. Нощувка.
5 ден Пенискола – Толедо - Мадрид
Закуска. Екскурзия до Толедо (UNESCO) – включена в пакетната цена. Разглеждане на историческия град (UNESCO) с Катедралата, църквата Санто Томе, Синагогата. Продължаване за Мадрид. Пристигане и начало на панорамната автобусна обиколка (включена в пакетната цена) – главните търговски и административни артерии Гран Виа и Кастеляна с площад Колумб, минаване покрай стадиона на футболен клуб Реал Мадрид, Пуерта де Алкала, площад Испания – сърцето на града с градините Сабатини. Следва пешеходна разходка из площад Пуерта дел Сол, площад Майор, площад Ориенте с новата Катедрала, посветена на Мадоната от Алмодена. По желание посещение на музея Прадо. Настаняване в централно разположения хотел CITY HOUSE FLORIDA NORTE – 4**** или подобен. Нощувка.
6 ден Мадрид – Авила – Сеговия - Мадрид
Закуска. Свободно време в испанската столица или по желание еднодневна екскурзия срещу допълнително заплащане до Авила (UNESCO) и Сеговия (UNESCO). Връщане в Мадрид. Нощувка.
7 ден Мадрид - София
Закуска. Освобождаване на стаите до 11.00 ч. /можете да си оставите куфарите в багажното отделение на хотела/. Свободно време за разходка в испанската столица или за посещение на музея Прадо и Кралския дворец. Вечерта трансфер до летище Барахас и излитане за София в 22.15 ч. Кацане на аерогара София в 02.45 ч. на Терминал 1.

Хотел PENISCOLA PALACE& Wellness SPA - 4* в курорта Пенискол/  www.peniscolapalace.com

 Хотелът е разположен на първа линия в един от най – известните испански курорти в района на Валенсия. Стаите на Пенискола Палас, барът, ресторантът, големият външен басейн и 2 джакузита, предлагат запомнящи се гледки към морето  и папския дворец. Старият град се намира на около 1 км от хотела, а крайбрежният булевард предлага отлична възможност за разходка на гостите на хотела. Хотелът разполага с 224 реновирани стаи с модерен и уютен интериор. Всички стаи имат тераса, климатик, баня със сешоар, телефон и телевизор.


Период

Възр. в двойна стая

 

Доплащане

 

за единична стая

Намаление за

3-ти възрастен

Намаление за 1-во дете 2-11.99 год. с 2-ма възр.

Намаление за 2-ро дете 2-11.99 год.с 2-ма възр

Доплащане

за частичен изглед  море на стая общо за  4-те нощувки в х-ла в Пенискола

30.04. - 06.05.19 г

 1299 лв.

285 лв.

55 лв.

150 лв.

150 лв.

104 лв.




Цената включва:
  • самолетен билет София – Валенсия – Мадрид - София на авиокомпания WIZZ AIR без кетъринг);
  • всички летищни и горивни такси;
  • един брой регистриран багаж, който да не надвишава 20 кг и 1 брой малък ръчен багаж (тип дамска чанта или чанта за лаптоп, които да могат да се поберат под седалката) с размери 40/30/20 см;
  • 6 нощувки със закуски, от които 4 – в хотел PENISCOLA PALACE – 4****, 2 - в Мадрид в централно разположен хотел CITY HOUSE FLORIDA NORTE – 4**** или подобен;
  • 4 обяда на шведска маса с включени вино и вода (единият обяд – сух пакет);
  • 4 вечери на шведска маса с включени напитки (вино и вода);
  • обзорна екскурзия на Сагунто - средиземноморски град с повече от 2300 години история с с водача на групата;
  • пешеходна полудневна разходка и посещение на старата част на Пeнискола с водача на групата /входните такси се заплащат на място/;
  • панорамна автобусна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
  • пешеходна обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език;
  • посещение на Толедо с местен екскурзовод с превод от водача на групата;
  • обзорна екскурзия на Барселона с екскурзовод на български език;
  • трансфер от летище Манисес във Валенсия до хотела в Пенискола;
  • трансфер Пенискола – Толедо - Мадрид;
  • трансфер от хотела в Мадрид до летище Барахас в Мадрид;
  • екскурзовод на български език по време на целия престой;
  • медицинска застраховка/асистанс на ЗД „Eвроинс“ и застрахователно покритие 5 000 евро.
Цената не включва:
  • допълнителни екскурзии на бълг. език;
  • входните такси на туристическите обекти: Мадрид - музеят Ел Прадо - 15.00 EUR, до 18 г. - безплатно, възр. над 65 г. – 7.50 EUR, при посещение пон.-събота от 18-20 ч., неделя от 17-19-00 ч. – вход безплатен, Кралският дворец – 10.00 EUR, за деца от 05 до 16 г. и възр. над 65 г. – 5.00 EUR, за деца до 5 г. – безплатно, всеки ден – от 18-20 ч. вход безплатен, аудиогид – 4.00 EUR; Толедо - Катедралата – 12.50 EUR с аудиогид, отворена от 10.30 ч., къща и музей Ел Греко – 3.00 EUR, църквата Санто Томе – 3.00 EUR, Синагога Санта Мария Ла Бланка - 2.80 ЕUR, Алкасар – 5.00 ЕUR, над 65 г. – 2.50 EUR;
  • доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г. – 6.00 лв., над 70 г. – 12 лв.
Други:
    Начин на плащане: депозит - 500 лв., доплащане – до 30 дни преди отпътуване.
    Минимален брой за осъществяване на екскурзията: 35
    Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и мед.изисквания за пътуване в Испания. Екскурзията не е подходяща за лица с намалена или ограничена подвижност!
    Полетно разписание: W6 4409 07:10 ч./ София - 09:35 ч./ Валенсия
    W6 4402 22:15 ч./ Мадрид - 02:45 ч./ София
    Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
    Транспортни средства по програмата: • самолет • автобус


Оферта № Е11294



Powered by webdesign