Туристическа агенция Света Турс - екскурзии, почивки, круизи, ваканции туристическа агенция,света турс, туристически агенции,екскурзии,почивки,ваканции,круизи,круиз,ваканция,почивка,пътешествия,екзотични дестинации,море, планина,,Carnival Cruises,Costa Cruises
 
Начало
За нас
Топ оферти
Екскурзии
Почивки и ваканции
Круизи и пътеществия
Хотели Онлайн
Хотели Онлайн
Превози, транспорт
Самолетни билети
Връзка с нас

СВЕТА ТУРС ООД

ул. Гурко No. 28
1000 София
България

тел : (+359 2) 988 42 11 call with Skype
тел : (+359 2) 987 21 41 call with Skype
факс:(+359 2) 981 61 31

е-mail:paul@svetatours.com
е-mail:office@svetatours.com

Света Турс във Фейсбук

Site in English
България Гърция Турция Европа Екзотични дестинации
САЩ, Канада, Австралия

« назад

ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ, ПОЛША и Санкт Петербург! Сиянието на белите нощи - автобусна програма! цена

София – Будапеща – Краков – Варшава – Тракай - Вилнюс – Талин – ФЕРИБОТ - Хелзинки – Санкт Петербург – Рига – Варшава – Братислава – София Програма:   ПРИБАЛТИЙСКИТЕ РЕПУБЛИКИ, ПОЛША и Санкт Петербург! Сиянието на белите нощи - автобусна програма!
 Дата на отпътуване:  
 Пътуването ще завърши на (дата на пристигане):   14.01.1970
 Брой ношувки:   13
 Тръгване от:  *
 Брой туристи:  *  в т.ч. бр. деца от 2 до 12 г.
 Настаняване / вид стаи:  
 Трите Ви имена по лична карта:  *
/ Необходими за договор /
 ЕГН:  
/ Необходими за договор /
 № лична карта:  *
/ Необходими за договор /
 № паспорт:  
/ Необходими за договор /
 Град:  
/ Необходими за договор /
 Пощенски Код:  
/ Необходими за договор /
 Адрес:  
/ Необходими за договор /
 E-mail:  
 Телефон:  *
 Факс:  
 Начин на плащане:   В офис на СВЕТА ТУРС ООД
Банков път

 Списък на всички туристи които ще пътуват:Трите имена по лична карта
на латиница по задграничен паспорт/ лична карта
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
ЕГН
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
№ на задграничен паспорт/ лична карта
/ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПОЛЕ/
Домашен адрес Телефон Настаняване
1

 ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ УСЛУГИ:  
   Такса подготовка на документи за онлайн подаване на заявлението за електронна туристическа виза за Русия - 20 лв. /заплаща се с основния пакет/цена на клиент: 20.00 лв.
   при недостигнат мин. брой от 30 туристи и при записани не по – малко от 25 тур. /общо за самолетен и автобусен вариант/ – 135 лв. /заплаща се с основния пакет/цена на клиент: 135.00 лв.
 ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ ПО ЖЕЛАНИЕ НА КЛИЕНТА:  
медицинска застраховка с покритие 30 000 EUR – до 70 г. - 25 лв.цена на клиент: 25.00 лв. * бр.
медицинска застраховка с покритие 30 000 EUR – над 70 до 85 г. – 50 лв.цена на клиент: 50.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа, която включва входна такса за основното крило, слушалки и беседа на местен екскурзовод на български език – 35 EUR при мин. 20 туристи,(максималният брой за една група е до 25 туристи)Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ. цена на клиент: 69.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа, която включва входна такса за основното крило, слушалки и беседа на местен екскурзовод на български език – за деца до 12 г. – 25 EUR при мин. 20 туристи,(максималният брой за една група е до 25 туристи)Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 49.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа с включена входна такса, екскурзовод и слушалки + посещение на Залата със скъпоценностите с включена входна такса и екскурзовод – 45 EUR при мин. 20 туристи,(максималният брой за една група за посещението на Залата със скъпоценностите е до 15 туристи Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Ермитажа с включена входна такса, екскурзовод и слушалки + посещение на Залата със скъпоценностите с включена входна такса и екскурзовод – за деца до 12 г. – 35 EUR (максималният брой за една група за посещението на Залата със скъпоценностите е до 15 туристи Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 69.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Петродворец, която включва входна такса за парка и двореца, беседа на екскурзовод на български език и слушалки – 59 EUR при мин. 20 туристи Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 116.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Петродворец, която включва входна такса за парка и двореца, беседа на екскурзовод на български език и слушалки – за деца до 12 г. – 45 EUR Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Екатеринин дворец, която включва резервация, входна такса, беседа на местен екскурзовод на български език и слушалки – 45 EUR за възр. при мин. 20 туристи Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 88.00 лв. * бр.
резервация за посещението на Екатеринин дворец, която включва резервация, входна такса, беседа на местен екскурзовод на български език и слушалки – за деца до 12 г. – 30 EUR. Заявката за допълнителните екскурзии се прави при сключване на договора за туристически пакет и заплащането им е заедно с основния пакет по фиксинга на БНБ.цена на клиент: 59.00 лв. * бр.
 ОБЩА СУМА:   155.00 лв.
 Коментар и допълнителна информация:  

            * Задължителни данни

Powered by webdesign